Diensten

Kantoor schoonmaken

Laat uw personeel en bezoekers een schone en frisse omgeving waarnemen. Wij hebben sinds 2000 ervaring met het schoonmaken van kantoren.

Glasbewassing

Iedereen vindt het prettiger om zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen door schoon glas te kijken. Wij zorgen voor schoon glas.

Gevelreiniging

Gevelreiniging vraagt om een goede aanpak. Wij zorgen voor die juiste aanpak bij de verschillende soorten gevels van steen, metaal of kunststof.

Sanitair service

Onze betrokken en ervaren sanitair service medewerkers zorgen ervoor dat uw sanitaire ruimtes in orde zijn. Altijd schone handdoeken, toiletpapier e.d.!

Vloeronderhoud

Schone vloeren zijn een uitermate belangrijk visitekaartje naar jouw klanten, bezoekers en medewerkers. We hebben specialistische kennis.

Serverruimtes en Datacentra

Reiniging van computerruimtes, serverruimtes en datacenter worden veelal niet opgenomen in het reguliere schoonmaakpakket.

Hogedrukreiniging

Met behulp van hogedrukreiniging kunnen wij uw betonnen entree, parkeergarage, gevel, straatwerk en nog veel meer, grondig reinigen.

Trappenhuis schoonmaken

Juist doordat een trappenhuis een ruimte is waar veel mensen gebruik van maken, wordt deze snel vies. Modder, voetafdrukken en afval.

Schimmel verwijderen

Schimmel is een ongewenste gast in huis of in uw pand. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij makkelijk en snel schimmel verwijderen.